Interpro bv

Interpro Voedselbank-Paasactie🐣

( Lid van team: Interpro )

Interpro organiseert elk jaar een Paasontbijt voor haar medewerkers. We zijn dankbaar dat we jaar in jaar uit al deze mooie samenkomsten kunnen organiseren en juist vanuit die gedachte leek het ons mooi om dit jaar stil te staan bij het feit dat een tafel vol met heerlijk eten niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Het Interpro Paasontbijt zal dit jaar daarom in het teken van de Voedselbank staan. 🐣

Naast een financiële donatie en het doneren van diverse voedingsmiddelen, vragen we onze medewerkers ook om zoveel mogelijk voedingswaar mee te nemen naar het ontbijt. We zullen deze kratten met voedsel diezelfde dag nog naar Voedselbank Rotterdam brengen en hopelijk vele gezinnen een mooi Paasweekend bezorgen.

MAAR WE KUNNEN MEER! Via deze actie willen we ons hele netwerk inzetten om nóg meer donaties op te halen voor de Voedselbank.

Jij doet toch ook mee?

07/04/2023
08:01

Anoniem

Bekijk alle

Voedselbank Rotterdam is één van de 171 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en de oudste. Je hebt waarschijnlijk wel gehoord over onze voedselpakketten. Maar wist je dat Voedselbank Rotterdam ook een regionaal distributiecentrum is? Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 27 voedselbanken en onze supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.