Golfclub Kralingen

Een steuntje in de rug en kinderen in beweging!

Golfclub Kralingen doet mee met de landelijke actie van enkele sportbonden om de Voedselbank te ondersteunen en tegelijk kinderen in beweging te krijgen. Op de golfclub is iedereen welkom. We halen voedsel op en laten kinderen van klanten van de voedselbank gratis kennismaken met de golfsport. Kijk voor meer informatie op onze website.

31/03/2024
20:48

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
31/03/2024 | 18:25

Aan de slag

Wat een prachtig initiatief van de Nederlandse Golf Federatie en andere sportbonden om in april de voedselbanken te ondersteunen! En tegelijk kinderen in beweging te krijgen. Onze golfclub zei meteen ja...De voorbereidingen voor de actie zijn begonnen in samenwerking met de Voedselbank Rotterdam, het Jeugdfonds Sport en Cultuur, de Stichting Golfbaan Kralingen en de Golfschool Kralingen. Morgen is de eerste dag. Heel spannend om te kijken wat er gebeurt....

Voedselbank Rotterdam is één van de 171 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en de oudste. Je hebt waarschijnlijk wel gehoord over onze voedselpakketten. Maar wist je dat Voedselbank Rotterdam ook een regionaal distributiecentrum is? Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 27 voedselbanken en onze supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.