Interpro

Interpro Voedselbank-Paasactie🐣

Wij organiseren elk jaar een Paasontbijt voor onze medewerkers. We zijn dankbaar dat we jaar in jaar uit al deze mooie samenkomsten kunnen organiseren en juist vanuit die gedachte leek het ons mooi om erbij stil te staan dat een tafel vol met heerlijk eten niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Het Interpro Paasontbijt staat daarom in het teken van de Voedselbank. 🐰

We gaan als Interpro een gelddonatie doen en willen ook een mooie hoeveelheid voedselwaar doneren. Daarnaast vragen we onze medewerkers om 1 of meer items mee te nemen naar het ontbijt, zodat wij dit diezelfde dag naar de Voedselbank Rotterdam kunnen brengen en hopelijk vele gezinnen een mooi Paasweekend kunnen bezorgen.

Maar.. SAMEN STAAN WE STERKER! Met deze aanvullende actie hopen we via ons hele netwerk een prachtig extra bedrag voor de Voedselbank op te halen. Doe jij mee? 💪🏼

29/03/2024
09:35

Arjen

Bekijk alle

Voedselbank Rotterdam is één van de 171 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en de oudste. Je hebt waarschijnlijk wel gehoord over onze voedselpakketten. Maar wist je dat Voedselbank Rotterdam ook een regionaal distributiecentrum is? Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 27 voedselbanken en onze supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.